RichardEssentials

Benieuwd naar onze verhalen over de Costa Blanca? Op zoek naar insider tips voor een fantastische vakantie? Ontdek dit alles en meer op onze blog.

Van oud naar nieuw in Spanje, een onvergetelijke belevenis!

Oud en Nieuw vieren in de zon? De Spanjaarden hebben hun eigen tradities en bouwen een geweldig eindejaarsfeestje. Alles wat je moet weten, lees je hier. Happy new year, oftewel 'feliz año nuevo!'

With Love from Altea

Wit gekalkte straatjes, blauwe koepels en heerlijke boho vibes. Het oude stadje van Altea is de perfecte setting voor een ontspannen avondje uit.

Do you Spain?

Wel fan van Spanje maar nog niet veel Spanje ervaring? Check dan snel onze lijst met handige do’s en don’ts in het dagelijkse leven en voor je het weet doe je net zoals de locals.

¡Un café por favor!

Zeg nooit zomaar café tegen koffie, want in Spanje zijn er heel veel manieren om je bakje troost te vragen. Hier vind je dan ook álles wat je moet weten over koffie bestellen in Spanje...

Jouw verblijf verhuren via Richard Rentals?

Wil jij je prachtige casa aan de Costa Blanca verhuren maar je er ook zelf blijven thuisvoelen? Richard Rentals helpt je om je return on investment op korte én lange termijn te verbeteren. Aarzel niet om ons te contacteren. We kijken ernaar uit om jou en je huis te leren kennen.