Over Richard Rentals

¡Hola!

Ik ben Vannessa Richard Faes, zaakvoerder van Richard Rentals. Benieuwd waar mijn liefde voor de Costa Blanca vandaan komt en hoe we bij Richard Rentals het verschil maken? Lees dan snel verder en ontdek mijn verhaal!

Mijn liefde voor de Costa Blanca

Druilerig België inruilen voor een dagelijkse portie zon, zee en strand: het stond altijd al op mijn planning. Ik begon de taal van Cervantes te leren toen ik 16 was. Mijn eerste job als animator moest een soort van wereldreis worden, maar ik werd meteen verliefd op mijn eerste bestemming en besloot in Playa del Albir te blijven.

Inmiddels ben ik een trotse hispanobelga of Spaansbelgische en beleef ik het beste van beide werelden. Ik blijf trouw aan mijn Belgische identiteit, die zich vertaalt in professionaliteit, stiptheid, en een groot probleemoplossend vermogen, maar omarm ook de Spaanse culuur en ga als goedgemutste levensgenieter met een brede glimlach door het leven.

De filosofie van Richard Rentals

Na 10 jaar ervaring in de toeristische sector en nog eens 10 jaar als vastgoedmakelaar, was het een evidente keuze om een brug te slaan tussen beide passies.

Alle reisgidsen en online info ten spijt, blijft het voor veel bezoekers quasi onmogelijk om die échte couleur locale te beleven.

Met mijn diepgaande regiokennis, uitgebreide netwerk en liefde voor de streek wil ik mensen een magische en onvergetelijke vakantie aan de Costa Blanca bezorgen.

Casa’s in de kijker

Het begint met een verzorgd en optimaal uitgerust vakantieverblijf op een toplocatie, waar werkelijk aan álles gedacht werd. Dankzij een ruim aanbod aan unieke ervaringen en met de tips van een echte local, bezorg ik jou een vakantie die je nooit meer vergeet. Zet je zorgen opzij en dompel je onder in de échte Costa Blanca.

Ontdek onze verblijven

Wat de mensen over ons zeggen

We vroegen onze klanten waarom ze kozen voor Richard Rentals. Je vindt hun antwoorden hieronder:

"Fantastisch verblijf"

Bijzonder tevreden over de service. Wij konden genieten van een fantastisch verblijf in ‘Casa Palmera’, Moraira, een prachtig gelegen villa met een adembenemend uitzicht, luxueuze inrichting en heel netjes verzorgd. De communicatie met het verhuurkantoor verliep top: helder, efficiënt en correct! Onze contactpersoon Vanessa is bijzonder vriendelijk en vlot in de omgang, ‘to the point’ en makkelijk bereikbaar bij vragen. Een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug!

Familie Goris, Ittegem

Verbleven in 'Casa Palmera’

"Open en vol overgave!"

Eerlijk, oprecht, duidelijk, vriendelijk, open en vol overgave! Zo hebben wij Vannessa leren kennen. Het is fijn om met haar samen te werken. Vertrouwen moet je winnen. En dat is Vannessa gelukt. Heel veel succes gewenst.

Kees en John De Bever

Altea

“Uiterst betrouwbaar”

Vanessa is een uiterst betrouwbaar persoon om mee te werken, altijd vriendelijk en duidelijk. Geen vraagstuk of probleem is haar te groot en zal altijd het beste geven voor haar klanten. Ze staat dag en nacht voor ze klaar. ;)

Jill Crijns

Verhuurt ‘Casa El Sol’ in Altea

“To the point & attent”

Deze correcte jonge dame heeft veel ervaring in de immosector. Ze draait nergens doekjes rond, is to de point en attent. Met haar talenkennis kan ze iedereen te woord staan en alle belangrijke documenten vertalen vanuit het Spaans. We wensen haar heel veel succes met het realiseren van haar nieuwe zaak zodat ze haar dromen waar kan maken.

Marc en Ingrid

Verhuren ‘Sol de Mar’ in Altea

“Adembenemend”

Het verblijf heeft ons zeer aangenaam verrast. We waren met 8 gasten, de villa was ruim, de woonkamer alsook de slaapkamers mooi en verzorgd met een prachtig zicht op zee. Ook op het terras (een van de vier) met leuke buitenkeuken was het subliem vertoeven. Alles was zeer goed geregeld, goede service en vriendelijke gastvrouw. Wij komen zeker terug.

Familie Verstappen, Nijlen

Verbleef in ‘Casa Palmera’ in Moraira